Uw strategische partner voor duurzame business versterking

Nieuwe aanbieders, technologische veranderingen, ander gebruikgedrag en alles digitaal; dat zijn de strategische uitdagingen waarmee u als eindverantwoordelijk (project)manager te maken heeft. Dit naast het dagelijks leidinggeven aan uw organisatie of uw project. Succesvol zijn vereist snel kunnen handelen op basis van fundamentele informatie uit de markt en uw organisatie. Strategy Partners is de gespecialiseerde organisatie die u helpt om de verschillende zakelijke tactieken effectief toe te passen - waarbij uw eigen kracht, maar ook die van uw omgeving optimaal worden benut. Maak kennis met onze strategieën en diensten voor duurzame business ontwikkeling en versterking.

Strategy Partners Nederland (SPNL) is de onafhankelijke marktresearch-, strategieadvies- en programma managementorganisatie in de ECM/EIM markt. SPNL helpt leveranciers en gebruikersorganisaties in het verbeteren van hun slagvaardigheid en resultaatgerichtheid. Dit voor de totale onderneming, een divisie of voor een specifiek project.

Onze kracht is een uitmuntende marktkennis en projectervaring op het gebied van Informatie Capture, Enterprise Content / Informatie Management, Business Process Management en Output/Customer Communicatie Management. Dit aangevuld met informatie uit eigen marktonderzoek en informatie van onze zusterorganisaties in het buitenland waarmee onze kennis ook een internationaal afgestemd karakter heeft. Als ervaren business managers in dit marktgebied spreken wij uw taal en kennen uw uitdagingen.

2005 - 2020 Strategy Partners Nederland B.V.
Powered by cmssite.nl