Nieuwsarchief 2011

December 2011 Strategy Partners eerste MoReq2010 certificeringorganisatie

Tijdens de DLM Forum conferentie in Brussel is Strategy Partners geaccrediteerd als eerste Europese MoReq2010 certificeringorganisatie. Met de accreditatie kunnen leveranciers van informatie en procesmanagement software hun producten en implementatieprocessen door Strategy Partners laten certificeren voor de MoReq2010 informatiemanagement en governance richtlijnen. Voor meer informatie over dit certificeringproces kunt u aanvragen via het contactformulier.


Lees meer...

Oktober 2011 Waardering voor goede implementaties.

Strategy Partners Nederland stimuleert, ondersteunt en waardeert een goede inzet van ECM en ECM gerelateerde oplossingen. Gebruikers krijgen de komende maanden meerdere opties om hun succesverhaal te presenteren.


Lees meer...

Juli 2011 MoReq2011 specificaties gepubliceerd.

Het DLM Forum, een EEG gesponsorde commissie, heeft de definitieve versie van de MoReq2011 specificaties voor Informatie Management en Governance gepubliceerd. De publicatie beschrijft een modulaire aanpak en inrichting voor leveranciers en gebruikersorganisatie voor het leveren, omgaan met en inrichten van informatie- en recordsmanagementoplossingen. Dit zonder rigide technische specificaties.


Lees meer...

18 april 2011 De ECM markt ontwikkelt zich ook in 2010 positief. 

Op basis van haar Business Barometer survey in de Nederlandse ECM sector concludeert Strategy Partners dat ruim 70% van de genquteerde bedrijven in 2010 een positieve omzet en marge groei heeft weten te realiseren. De totale groei van de markt was iets geringer dan aan het begin van 2010 voorspelt maar is nog steeds zeer positief t.o.v. andere Europese landen.
Ook de vooruitzichten voor 2011 zijn algemeen positief

Download het pdf bestand met meer informatie.


Lees meer...

17 maart 2011 De Strategy Partners Executive Briefing voor bestuurders van product- en dienstenleveranciers in de brede document en content management markt in Nederland wordt gehouden op donderdag 12 mei a.s. Een actueel overzicht van trends, ontwikkelingen en marktposities in Nederland en daarbuiten.
Lees meer...

17 januari 2011  Ieder jaar geeft Strategy Partners haar Industry Insight op de markt. Dit jaar staat centraal: " Welke beslissingen bepalen de winnaars en verliezers in 2011.
Lees meer...


     

    2005 - 2019 Strategy Partners Nederland B.V.
    Powered by cmssite.nl